30. okt. 2008

Batikk
Denne sesongen skal jeansen gjøre ekstra ut av seg iform av effekter og detaljer som batikk, zebra, grovt stenvasket eller masse hull. Og batikk, eller tie- dye som det heter på engelsk finner man blant annet hos April 77 og Balmain denne sesongen. Kle deg i batikk i form av vesker, t-shirts, jeans, kjoler, sko? eller skjerf?, hørtes hvertfall litt kult ut! Batikk trenden kan du finne på blant annet Voga, der har de en lilla og hvit batikkjeans som bare venter på å bli min.. Ellers har Urban Outfitters masse kule jeans med forskjellige grove detaljer!
Bildene kommer fra http://www.elleuk.com/
Nå skal jeg snart gjøre meg klar for middag på Nr 15. Vinterdepresjonen har som bestilt ankommet og da er det deilig å komme seg litt ut og finne på noe! Jeg er super flink til å få andre til å tenke positivt, men når det gjelder meg selv så finnes det ikke noe ende på tråden i det hele tatt rundt disse tider.. Men heldigvis har man folk rundt seg som bryr seg, så mitt tips idag er å være ekstra hyggelig mot en du vet har det vanskelig! Det hjelper mer enn du tror;)

1 kommentar:

  1. Du er skjønn:)
    Hatt det veldig hyggelig med deg på No. 15 og resten av runden. Liker bloggen din veldig godt, og HUSK hva vi snakket om idag kjære, søte, lille deg:) LOVE YOU....

    SvarSlett