29. jan. 2010

DET ER VERDT Å TA TUREN INNOM FLASHDANCE I POSTHALLEN!

Torsdag var det åpning av ny vintagebutikk i Posthallen. Butikken, som ikke kan være mer enn 60 kvm, rommet allikevel en hel drøss med fantastiske og inspirerende klesplagg. I tillegg til å tilby vintage-pieces, har Flashdance klær fra blant annet VATLE og Fam Irvoll. Stevie Urkel, Super Mario a la 90-tallet(både som stickers i prøverommene og på en god gammel kasse TV innerst i lokalet), funky 80-talls bilder på veggene og plagg i alle regnbuens farger, dominerte lokalene. Her er noe for enhver. Enten du er keen på å skille deg helt ut, eller du er ute etter siste skrik. Jeg fant ihvertfall 6 plagg det var vanskelig å skille lag med igjen!
Sjekk ut boblejakken med gullbelagte perler! Prøvde den hvertfall 3 ganger;) Den skulle jeg gjerne hatt i garderobeskapet mitt!
En rekke inspirerende DO IT YOURSELF klesplagg fantes også. Liker ideen rundt denne vesten. Kult å henge ulike elementer på en ellers kjedelig og ensfarget genser/vest/jakke.
Hvor fantastisk hadde ikke denne genseren vært til et par slitte olashorts en litt kald sommerkveld?Gensere og jakker på rekke og rad.
Du husker kanskje denne vesken som Carrie i Sex og Singelliv bar?Hele kjøpedisken var fyllt opp med fargerike smykker og solbriller. Jeg liker spesielt de runde solbrillene til venstre i bildet!

N A T H A L I E

5 kommentarer:

 1. dit må jeg! :)

  Forresten, hvilket kamera bruker du til å ta de forskjellige bildene på bloggen?

  SvarSlett
 2. Dit må du;) jeg bruker canon eos xsi!

  SvarSlett
 3. okei, synes de blir veldig bra :)
  takk for svar!

  SvarSlett
 4. Vet hvor jeg skal ta turen neste gang jeg skal til Oslo :-)

  SvarSlett
 5. alltid en tur in till monica <3

  /johanna vilhelmina

  SvarSlett