28. feb. 2011

DAGENS H&M OUTFIT

Foto: Herman Dreyer

Dere glemmer vel ikke å ta turen innom H&MLOVES OSLO siden? Dagens outfit er hvit dressjakke, grå kjole og dyreprint veske fra H&M og sko fra Zara. Og et stooort smil, det liker dere vel? ;) 

MÅ HA MÅ HA MÅ HA MÅ HA MÅ HA


De siste gangene jeg har vært innom Zara, har jeg sett på og vurdert disse skoene opp i mente. Jeg har vært usikker på høyden på hælen og om hælen var riktig eller ikke. Men så gikk jeg inn på Andrea Hegard sin blogg, og så hvor kule de faktisk var på foten, og nå har jeg endelig bestemt meg. Disse skoene må jeg bare ha!

27. feb. 2011

TENK AT NÅ ER DAGEN HER SOM VI HAR LENGTET ETTER?

Image and video hosting by TinyPic

Fra og med torsdag 3 mars, kan vi i Norge endelig shoppe online fra Zara.com. Det må vel være noe for dere som ikke har en Zara i nærheten av der dere bor!?

COLOR BLOCKING - ELLE UKRAINE MARCH 2011








Foto: Fashion Gone Rouge 

Orgasmisk fargekollarasjon og enorm inspirasjon for meg. Denne moteserien fotografert av Nikolay Biryukov og stylet av Natalia Osadchaya, er det bare å bøye seg i støvet for. Her har du drømme garderoben min anno vår 2011. 

Burberry Prorsum a/w 2011 - HVITT


Det gleder meg å se at neste sesong, i henhold til Burberry Prorsum, vil bli preget av hvitt. Det er ikke like morsomt å se på neste høst allerede nå, men hvitt gir meg inspirasjon. Må komme meg ned på UFF og se om jeg finner noen store, hvite jakker eller kåper jeg kan holde varmen i frem til våren kommer. 

24. feb. 2011

BLÅTT




Har jeg på hjernen min for tiden..

23. feb. 2011

JEG VIL HA:


Bilder er lånt fra: Facehunter og Hanneli.


Rosa veske (helst fra Jil Sander), rosa bukser, rosa hår, hvite sko (helst de fra Jeffrey Campbell), ny jakke(helst med skinndetaljer på) og mer transparant (helst i rosa, men sort kan gå det og). 

23.02.2011 SILVER

Foto: Herman Dreyer

Denne genseren i sølv fra H&M, er blitt den nye favoritten i garderoben. Her har jeg den til sorte bukser fra H&M, sko fra Zara og vekse fra Jarebrink.com. 

(Ikke glem å gå inn på H&M LOVES OSLO, for å laste ned ditt eget dagens antrekk).

21. feb. 2011

H&M LOVES OSLO

Foto: Herman Dreyer

Frem til åpningen av H&M sin nye flaggskip-butikk i Bogstadveien den 8 mars, kommer jeg, Camilla Pihl, Vanillascented og Malin Stalin til å blogge på  H&MLOVESOSLO.NO. Det kommer et nytt outfitbilde hver dag. Hva sier dere om det? 


Første antrekk ut, og jeg har på meg skinnskjørt, grønn genser og veske fra H&M, belte fra Acne og sko fra New Look. 

19. feb. 2011

LØRDAGENS INSPIRASJONSDETALJ

www.style.com

For det første, åpne sko med enkle remmer is the shit denne sommeren og da tydeligvis også mot høsten. Og for det andre, så fikk jeg ekstremt lyst til å gjøre en Wang og ta en saks og klippe opp et sort silkeskjørt jeg har liggende. 

18. feb. 2011

NINA JAREBRINK A/W 2011







DAGENS ANTREKK: NINA JAREBRINK

Foto: Anton Bjørkman

Fant et bilde av meg og Eva fra onsdagens Nina Jarebrink visning på Eva sin blogg. Jeg har på meg dressjakke fra Zara lånt av Ele-ista (Elen jeg brukte den kun i 15 min for å skjule den store klossen jeg hadde bak på ryggen)jeans fra Crocker, og bluse, sko + veske fra Jarebrink.com. Og Eva har på seg kåpe fra Marc Jacobs. 

ORANGE AND ALEXANDER WANG


Så lange dager for tiden! Drømmer om en spa-helg et sted, men får nøye meg med et fotbad og te istedet. Føttene mine verker etter altfor mye høye hæler denne uken, kan ikke bare føttene ha forståelse for at de kler så mye bedre 15 cm under foten? 

Testet uansett ut oransje hår på torsdag, hadde en ide til en styling jeg gjorde. Ble veldig, veldig kult. En annen ting som er rocker ganske så heftig, er denne vesken fra Alexander Wang som du kan få kjøpt på Høyer Trend på EGER. Tilbake til en slapp fredag under dynen. God helg alle sammen.

17. feb. 2011

DETAILS - OFW OPENING SHOW












Jeg liker virkelig plastikk detaljene i kombinasjon med ull, og kjolene fra Gudrun & Gudrun er helt fantastiske! Nå til fotostudio for å style en fotoshoot. Gnagsår og sliten i alle armer og ben, men det skal jeg klare. Etter en fantastisk Nina Jarebrink visning igår, tar jeg en liten pause fra OFW idag!

16. feb. 2011

DAGENS INSPIRASJON:ELLE COLLECTIONS

Image and video hosting by TinyPic

Jeg har sittet og bladd litt i dette bladet idag, og fy så inspirert jeg har blitt!

15. feb. 2011

15.02.2011

Image and video hosting by TinyPic

Da er innspillingen av den nye utgaven av Oslogirls igang.. Får ikke lov til å vise hva jeg har på meg enda, men tenkte hvertfall vise denne vesken fra H&M som jeg brukte igår. Kommer på nett rundt den 17 mars. Den skal jeg ha!

WOW! THEYSKENS´ THEORY








Bilder fra www.style.com
INSPIRASJON!

14. feb. 2011

ELISE ØVERLAND a/w 2011



Så en reportasje om Elise Øverland på Dagsrevyen igår. Hun hadde valgt å vise frem hennes a/w kolleksjon for 2011 på en litt mer orginal måte enn alle andre. Hun hadde nemlig gjort om en skøytebane til catwalk, hvor alle modellene skøytet rundt i de fine kreasjonene til Øverland. Selvom den norske designeren er norsk holder hun ingen intervjuer på norsk! Hvorfor ikke tenkte jeg da.. Uansett, klærne fant jeg veldig inspirerende. Fint med lilla, babygult og babygrønt til sort. Minner meg litt om fargene Burberry har for sommeren 2011, som allerede er blitt en av mine favoritter. 

11. feb. 2011

BLI NY DAG HOS FRISØREN!

Dere har jo lenge mast om at jeg skulle gjøre noe med håret mitt, så idag besøkte jeg Marian Torsvik på Soliis Hair og fikk en real make-over.
Først fikk jeg klippet det. Var i utgangspunktet åpen for å klippe det mye kortere, men frisøren syntes det var synd å klippe bort alt håret. Vi klippet det opp masse foran og 7 cm bak så det fikk gå.
Jeg bladde litt i engelske VOGUE, og fikk inspirasjon til en moteserie jeg skal gjøre neste uke.
Litt skeptisk, snakket ikke frisøren om at jeg kom til å bli mørkere?
Ble tipset om masse fine Sebastian Professional produkter som jeg fikk med meg hjem. Det var også disse produktene som ble brukt i håret mitt og det er så mykt og volumiøst akkurat nå.
Håret fønes og styles, begynner  å tenke at hårfargen passer perfekt til huden og ansiktet mitt.

Det ferdige resultatet! Hva synes dere? Jeg er ihvertfall super fornøyd med resultatet. Borte er det gule, blekede håret og de lange slitte tuppene. Nå føles håret mye lettere og jeg syns det passer veldig fint til ansiktet mitt. Frisøren semi-farget håret med en fargekollasj som tilsvarer min naturlige farge, altså askeblondt. 

10. feb. 2011

09.02.2011

Foto: Sara Johannessen/VG. Bildet er lånt fra minmote.no

For en kveld igår! Men klokken tolv måtte jeg kaste inn håndkleet, da klarte jeg ikke å stå på bena lenger (altfor vonde sko!). På meg igår hadde jeg dress fra Whyred, sko fra Zara og veske fra Cecilie Melli