31. mai 2010

PARTY LIKE A ROCK STAR

Har du noen gang hatt en så kul kveld, at du kunne ønske den aldri tok slutt? Vel sånn hadde jeg det på lørdag, da jeg var i et 25 årslag på Lanternen på Bygdøy. Kanskje ikke like morsomt for dere å se bildene, men jeg hadde det så gøy, så fikk lyst til å vise de opp. Legg merke til at Eva og Margit prøver å teste ut turban trenden, hadde på meg turban på fredag og ble veldig mobbet for det i etterkant.. Men jeg syns nå turban er kult jeg da, hva syns dere?





Bildene er lånt av Eva, sjekk ut bloggen hennes her www.wigerstil.blogg.no
(Jeg har bare overeksponert bildene og tilsatt grønntone..)

28. mai 2010

DAGENS STYLING INSPIRASJON



Olastoff og leopardmønster i seethrough stoff, slik vil jeg gå kledd ikveld!

www.johnnysbird.com

26. mai 2010

FACEHUNTER BOKSIGNERING PÅ EGER




Yvan Rodic er fransk og er blitt kjent verden over for sine gatemotebilder som han legger ut på bloggen sin, www.facehunter.blogspot.com. Han er alltid å se under moteukene i både Paris, New York og London og han var blant annet i Oslo under fashionweek i fjor. Facehunter har virkelig sansen for detaljer og estetikk og han tar helt fantastisk nydelige bilder. Nå har han samlet alle gatemotebildene i en ny bok, og om du er interessert i å kjøpe den, og få den signert av selveste "the face", bør du ta turen innom Eger den 4 juni mellom 17-19.00.

25. mai 2010

CRAVINGS: ROSEPRINT











Jeg har lyst til å kopiere stilen fra Dolce & Gabbana sin sommer kolleksjon 2010, med roseprint fra topp til tå. Kult til olashortsen også, med masse massive gullkjeder og høye hæler.

24. mai 2010

IN LOVE


Jeg måtte bare låne dette bildet av Maren, for å vise dere disse buksene fra H&M. Jeg lånte de av Pressekontoret for å bruke de i innspilling og jeg savner de allerede. Kommer ut i uke 24 og er helt fantastiske å gå med. Gleder meg virkelig til jeg gjenforenes med de!!! Hadde på meg et par i stl 38, slik at de ble altfor store, og brukte et belte i livet. Det var råkult.. Teller bare uker jeg nå.. Hvilken uke er vi i nå egentlig?

OH THESE COACHELLA MEMORIES


Sitter og skriver en artikkel om Coachella til neste nummer av Massiv, og SOM jeg lengter tilbake! Tror det må ha vært noe av det feteste jeg noensinne har opplevd. Vet ikke om det var det faktum at vi ble satt til å dø midt i ørkenen av en crazy limosjåfør, eller at at vi ble sneket inn på Coachella i en "love shack van" fra 70 tallet. Dere får lese om det i neste nr av MASSIV.

Her er jeg akkurat ferdig med å se Spoon i solnedgang, stapper i meg en burger før det var klart for Gorillaz. På meg har jeg vintage, vintage, vintage.

LINDSAY LOHAN I PURPLE MAGAZINE










Fikk for første gang tatt en titt på Purple Magazine igår. Selv om jeg har hatt sansen for Olivier Zahm i flere år, har jeg aldri hatt muligheten til å ta en titt i bladet hans. Masse inspirerende fotografier og kule klessammensetninger! Hele bladet er bare en stor, fascinerende moteserieorgie av farger og originale og utradisjonelle måter å sette sammen bilder og uttrykk på. Løp og kjøp sier jeg bare, koster vel over 200 kr bladet, men er desidert verdt hver krone(finnes på Narvesen). Du kan sjekke ut bladets egen blogg her: www.purple-diary.com

DAGENS LOOK


Idag skulle jeg gjerne ville ha gått sånn her, med en blanding av Chanel Resort 2010 og rocka Coachella look anno 2010. Med sykkelshorts, vintage tee, masse festivalbånd og rosa/oransje neglelakk. Mange på Coachella og omtrent alle i LA, hadde to forskjellige farger på neglene sine. Og jeg elsker det!

21. mai 2010

AHA! LEVENDE BEVIS

Her holder Hege Golf Alexa bagen i leopard, og dette bildet er fra høstvisningen til Mulberry i Akersgaten for to uker siden. (referer til usikkerheten rundt hvorvidt Alexa bagen kommer i leopard til høsten eller ikke, som ble diskutert i forrige innlegg..).

Bilde lånt fra: www.elle.no

20. mai 2010

MIN MULBERRY ALEXA BAG

En liten trøst i hverdagen å åpne postkassen og finne denne søte bagen blant reklame og regninger. Elsker den nye Alexa bagen i leopard som kommer nå til høsten. Håper dog at neste Mulberry bag jeg går med på armen, blir en ekte Alexa bag og ikke bare et print på et handlenett;) Men gleder meg til å bruke denne som strandbag i sommer!
Ser dere forresten at jeg har gips på høyrehånden? Skal til ny konsultasjon imorgen, men slik det ser ut nå, må jeg gå med denne 6 uker fremover i tid. Men det beste er at den er sort, så om jeg må operere imorgen, skal jeg søren meg pynte gipsen med nagler og gjøre den skikkelig rocka og sommerfin!

19. mai 2010

TOTALLY IN LOVE WITH THIS OUTFIT!

Ingen over, ingen ved siden av. Ikke enda ihvertfall, og dette er vel kanskje grunnen? Virkelig bare elsker dette antrekket, og kopierer det gjerne med en gang.

vanessabruno-Le Bel Eté-SS2010


På en uforklarlig måte, slik jeg føler meg for tiden.

17 MAI ER VI SÅ GLAD I, MORRO VI HAR FRA MORGEN TIL KVELD?







17. mai 2010

HURRA FOR NORGE!!!



Ønsker alle en strålende 17-mai feiring, er på vei til frokost nå. Og senere blir det party på Solliplass. En russebuss som har parkert utenfor her, så nå er det god stemning.

Har på meg kjole og belte fra Velouria Vintage. Min egen lille Nathalie bunad. Og det er jo litt stas!

Hurra igjen!

15. mai 2010

12.05.2010





Fotograf: Andre Skjegstad
Antrekk: Topp Acne, bukse Gina Tricot, jakke H&M, skinnjakke H&M og sko H&M.
Hvor: Fineste blomsterbutikken i hele Oslo, på hjørnet av Skovveien.

Helt sykt forskjell når man faktisk får noen som kan ta bilder til å ta bilder av deg. Andre har vi brukt masse i MASSIV, og jeg digger stilen og måten han tar bilder på.

12. mai 2010

EN "DAGENS" FOR LENGE SIDEN

Riktig nok ikke fra idag, men jeg har ikke vært så aktiv med kamera i det siste, så da får dette duge. Fremdeles i "jeg vil bare gå i 501 shorts siden jeg endelig har funnet det perfekte par" modus, funker jo å bruke de på så mange forskjellige måter! Elsker de..

Forresten, blir vel snart offisielt uansett.. Er med i en ny reality serie om blogging/mote verden i Norge, som spilles inn i disse dager! Så om et par måneder får dere se meg på TV;) Vet ikke helt hva jeg syns om den saken, men føler at det kan være et bra karrieresteg for min egen del. Så om det er litt lite oppdateringer på klesfronten, så er det bare fordi jeg ikke kan vise hva jeg har på meg før dere ser det på TV! Blir litt morsommere på den måten..

11. mai 2010

INSPIRATION: SKY FERREIRA
















17 år gamle Sky Ferreira er min inspirasjonsskilde akkurat nå, sjekk ut stilen hennes og ikke minst den flotte stemmen hun har!