28. feb. 2010

TO NYE KJØP



Det var ikke snakk om at det ikke gikk an å kjøpe denne lekre Acne lommeboken i leopardmønster, som vi har fått inn på Designers! jeg er foreslsket, i lommeboken min;)


Og jeg starter strandsesongen litt vel tidlig med denne Chanel-inspirerte bastvesken med sølvlenker fra Zara (på tilbud nå!!!). Elsker fargen og tror den blir perfekt til jeansshorts og bikini til sommeren.

24. feb. 2010

N a t h a l i e på Oslonights

Christine(som jeg har brukt som modell til moteserien som kommer i Massiv) og meg på Vatle visning.
Meg i bluse fra Bik Bok.

Fant disse to bildene på oslonights.no Nå som jeg har så mye å jobbe med for tiden og desverre ikke rekker å oppdatere så mye som jeg ønsker , får dette duge;) Har forresten lyst til at dere lesere skal hjelpe meg med noe. Kommer øyeblikkelig til å legge ut en liten forespørsel til dere!!!!

23. feb. 2010

BONNE NUIT



Med dette bildet ønsker jeg alle mine lesere en riktig god natt;) Bildet er fra Jak & Jil blog, liker den nye trenden med så mange modeller på scenen på en gang! Skal lukke øynene mine og drømme om denne flokken av menn.. Takk igjen for at dere stikker innom her. rundt 300 har besøkt meg idag! Nattinatt.

22. feb. 2010

OFW 2010: MOODS-OUTFITEN


Fant dette bildet på bloggen www.victopia.blogg.no, meg og stylist Erlend Andreas. Gikk for en litt crazy, vise hud trend. Med bh fra Urban Outfiters og naglejakke fra H&M.

DAGENS TIPS

Det ser ut til at du må til London, Paris eller New York for å skaffe deg en av vårens store must haves, de midlertidige tatoveringene fra CHANEL. Tatoveringene selges kun i CHANEL butikker og utvalgre utsalgssteder. Selfridges i London blir nærmest utsalgssted og de selger tatoveringene, som består av 55 forskjellige pieces, til 49 pund. Og du kan finne de i butikkene fra 1. mars! Snakker vi shoppingtur til London anyone??;)

OFW 2010: FAVORITTER FRA MOODS OF NORWAY












19. feb. 2010

OFW 2010: JENNY



OFW 2010: ÅRETS NÅLØYET VINNER MARDOU & DEAN











Fotograf: Nathalie Helgerud

18. feb. 2010

OFW 2010: ÅPNINGSOUTFITEN

Kjole Acne, jakke vintage.

OFW 2010: ÅRETS DEBUTANT VERONICA B. VALLENES















OFW 2010: DESIGNER KOLLEKTIVET









Foto: Nathalie Helgerud