31. jan. 2009

NEVER DENIM

Hadde sagt til meg selv at jeg ikke skulle kjøpe noe fra Never Denim, selvom tingene er urkule! Var litt redd for at det skulle bli slik at man ble lei klærne før man hadde brukt de fordi man allerede hadde sett det på så mange andre, men da jeg ble forsikret om at tingene fra black label kun kommer i rundt 16 eksemplarer til hver butikk, klarte jeg ikke la være! Hva som er i posen, får bli en overraskelse til imorgen, har nemlig kjempe dårlig tid, mamma feirer 48 årsdagen sin idag og jeg er merkelig nok invitert;) Så nå prøver jeg desperat å lete etter noe å ha på meg, sminke meg og vaskehåret på en gang.. Ha en kul laurdag alle sammen. Heia Tone i Grand Prix!!!

So long.

DAGENS Nathalie - på vei til jobb




Føler jeg må prøve å kle meg litt casual når jeg jobber på Designers Remix, så idag ble det altså chino´s fra Bik Bok og ullgenser pluss syvmilsstøvler fra Zara. Ha en strålende lørdag, kanskje ser jeg deg på Steen & Strøm?

BAUM UND PFERDGARTEN 2009 - fargeorgansa!


Se opp for denne kolleksjonen i sommer! Litt Marc Jacobs stil over det hele. Masse fargerike mønstre blandet med striper og andre mønstre i helt forskjellige farger. 70 tallbuksedrakter og vide harmesbukser i blomstrede/knasje mønstre og bukser med gjennomsiktige striper. Her er det bare å la seg inspirere..
Disse blomstrede haremsbuksene skal inn i min garderobe i sommer, til gladiatorsandaler og en hvit, semsket bikerjakke f.eks..
Kul detalj med striper. Bland med forskjellige mønster og et belte/skjerf i livet..
Mismatch er kult denner våren.
Helhvitt er kult i år!
Buksedrakten er tilbake for fullt. Kult med skjorten inni..

Skjerf  med hestehår..
www.baumundpferdgarten.no

Kolleksjonen finner du blant annet på designers remix på Steen & Strøm!

30. jan. 2009

KRYMP BUKSA OG FÅ PÅ DERE SLØYFA GUTTER!


Største trenden for gutta denne våren? Høyvannsbukser, blazer, sløyfe eller rocka t-shirt.. Bare vent og se:)

29. jan. 2009

23.42

Ja det tar jo iblant en stund før jeg får surret meg inn på denne siden.. Er så mye annet i livet mitt som tar tid! Men så lenge jeg syns det er gøy, skal jeg fortsette! Denne uken har gått med på å skrive cv´er og ordne med attester, hadde en ganske stor dag idag.. Skulle nemlig prøvejobbe for Nordic Designers som ligger på Steen & Strøm. (De fører merker som by Marlene Birger, Acne, Velour, Baum und Pferdgarden, Dagmar, Leila Hafzi m. fl.)

Dagen startet veldig dårlig da jeg fant ut at lommeboken min var sporløst forsvunnet. Der har man jo som oftest alt man eier og har og litt til.. Kjøleskapet mitt var robbet for mat, så det ble å hive i seg et tørt knekkebrød, unnskylde seg for at cv´ene og attestene ikke var skrevet ut og prøve å gjøre en bra jobb ved å selge klær på tom mage. Men er det ikke et ordtak som sier at hvis dagen starter dårlig så blir den veldig bra til slutt? Eller hvis det ikke er det, så har jeg ihvertfall funnet opp et nytt et nå, for prøvedagen gikk strålende! Jeg solgte mest av alle og fikk jobben;) Og lommeboken lå hjemme hos mamma og pappa, pappa var nettopp innom og leverte den tilbake. Så sånn kan altså dårlige dager bli til ekstremt bra dager.. 
Håper deres dag også har vært bra;) Skal igjen prøve å bli flinkere til å legge ut innlegg.. Inntil da.. Bonne nuit- sov godt!!.

Nicoline`s bursdag

De to vakre søstrene Stenersen. Nicoline til venstre, hadde bursdag. Det ble mine berømte vårruller, sushi og masse hvitvin.
Kristine og Eva.

Line med den søteste bambien rundt halsen. Dette smykket har jeg siklet på lenge selv.. Faktisk ikke vanskelig å lage selv, finn en søt figur og fest det rundt halsen.. et voila!




Kristine og Geraldine



26. jan. 2009

18.50 På sportsmesse+ litt inspirasjon

Hei og hopp;) Idag har jeg tilbrakt hele dagen på en sportsmesse for å promotere merkevaren 8848 Altitude. Er ikke å gjemme bak en stol at jeg hverken kler meg veldig sporty eller er av den sportye typen. Tror siste gang jeg trente aktivt var når jeg var 17 år og gikk på treningsstudio for å sjekke opp gutter og se meg i speilet hvert andre sekund. Så helt hjemme føler jeg meg ikke, kunne heller tenkt meg å dratt på meg et par strømpebukser på armene slik som Fashiontoast har gjort her. Istykkerrevne strømpebukser og jeans har jo vært hot i år, kanskje dette blir nye trend ut? Jeg hadde ihvertfall ikke hatt noe imot å gå slik. En helt herlig outfit spør du meg.

UKENS BLOGG

Første bloggen jeg begynte å bli totalt avhengig av, og som jeg lar meg inspireres masse av, er bloggen til hele Sveriges bloggdronning, Elin Kling. Hun er faktisk grunnen til at jeg begynte å blogge. Ideen var at jeg skulle begynne å blogge for glife.no for drøyt et år siden, men da prosjektet ikke ble noe av, drøyde det derfor en stund før jeg klarte å hoppe i det.
Elin startet å skrive for Stureplan men skriver nå for kanal5.se. Stilen hennes er upåklagelig og veldig inspirerende. Bloggen har dog tapt seg litt i det siste, da hun er blitt så populær i Sverige at hun har litt problemer med å få endende til å møtes. Uansett, mangler du inspirasjon en dag, eller trenger å bli oppdatert av hva som skjer i moteverden, blir du garantert inspirert av henne;)

www.kanal5.se/stylebykling

24. jan. 2009

DAGENS











23. jan. 2009

HELENE



Helene får stå for min dagens idag! Helene er da min samboer og gode venninne som jeg har delt interessen for klær med så lenge jeg kan huske.
Jeg er super sliten og ligger i sofaen og ser på TV, merker at jeg må lade opp batteriene for imorgen er det bursdagen til Nicoline og da er det viktig å være uthvilt;) Uansett så håper jeg dere alle har en bra fredag;)
So long.


COSTUME AWARDS 2009

Kvelden igår startet med vorsspiel hos Thomas, kjæresten til Jenny. Deretter bar det avgårde til Posthallen, hvor Costume festen ble holdt og hvor det krydde av kreative, inspirerende og stilige sjeler.

Fineste blogge Eva med det fine bloggekameraet sitt.. Ja jeg er litt misunnelig!! Merket at mitt lilla kompakt kamera ble litt stusselig i forhold, men jeg gjør meg selv en bjørnetjeneste ved å ikke kjøpe speilrefefleks, så jeg får støtte meg ved det!

Samsaya med festens kuleste hårpryd og Thomas.

Jenny i selvlaget buksekjole og meg.
Tone og Eva.

Marthe Krogh er et av de største norske moteikonene i mine øyne, og det at hun kan stå på en scene i skyhøye heler og lekker kjole og spille fiolin er jo bare så kult;)
Madcon delte ut pris.

Linda og Eva.


Synnøve Skarbø i, i mine øyne, et veldig lite imponerende antrekk.

Jenny Skavlan delte ut pris for beste motebutikk 2008, som ble Zara. Og det er jo en bra vinner syns nå jeg, da 90% av min garderobe består av klær derifra. Zara får inn nye klær hver uke og er derfor alltid imponerende oppdaterte på siste nytt. Hurra for Zara!!

Vanessa Rudjord, redaktør i Costume med trenden sort og hvitt.

Jeg er alltid like imponert over Christian August sine antrekk og måten han blander farger og mønstre på. Her er han med en av sesongens største "must haves" hos gutter nemlig proppelsløyfen.

Guri Solberg var prisutdeler og så veldig trendy ut i bowlerhatt og oversized dressjakke.


Vinner av årets moteblogg, Elenita.

Gårsdagens antrekk

Dette hadde jeg da altså på meg igår.. Kjole fra Mango og dressjakke fra H&M. Skoene er lånt(Annie, håper det går greit? Må se å få sendt de til Køben snart..).





14.33

God morgen alle sammen, eller god ettermiddag til dere som ikke har sovet helt til nå sånn som jeg;) Costume Awards igår var kjempe gøy, hadde med meg det nye Samsung kameraet mitt(ble desverre ikke noen av de Canon kameraene jeg ble anbefalt..) men jeg fikk ikke tatt så mange bilder for instillingene var helt feil på det! Festen var hvertfall veldig masse morro, prisutdelingen var så som så syns jeg.. Best kledde dame ble Charlotte Torsdtvet, noe jeg ikke er helt enig i, syns Hanneli Mustaparta skulle ha vunnet den! De bildene jeg har, viser jeg hvertfall senere;)

Fant dette bildet av meg, Eva og Joy fra Nina Jarebrink visningen.(www.oslonights.no) Jeg ser litt brydd ut, men det får være det samme. Hadde på meg en versjon av de boytoy buksene jeg viste under fra Balenciaga(mine var riktig nok fra Cubus), sort dressjakke, blomstrete bluse og naglebelte.

22. jan. 2009

COSTUME AWARDS


Titter bare innom for å si hei, her jeg sitter på jobb.. Visningen igår var super bra! Jeg ble virkelig imponert. Ordentlig internasjonal standard, minnet meg litt om Gucci. Mye sort og hvitt, som jeg har pratet om så mange ganger her på bloggen, så det kommer nok også neste sesong. Fremdeles like kameraløs, må ærlig innrømme at det kriblet i hendene mine igår når jeg ikke fikk tatt bilder. Uansett, ikveld er det Costume Awards på Posthallen i Oslo. Og da er kameraet med!

So long.

21. jan. 2009

BALENCIAGA Pre-fall 2009





Neste vinterens trender begynner så vidt å dukke frem, her er 3 inspirerende antrekk fra Balenciaga sin pre-fall kolleksjon. Elsker toyboy buksene som er vide øverst og helt smale nede! Pels detaljer kommer helt garantert til neste år også;)