27. sep. 2008

www.ehhfashion.blogspot.com


Fant noen bilder av meg og Nicoline fra markedsdagen i Bogstadveien. De er tatt av mannen bak www.ehhfashion.blogspot.com. Sjekk ut siden, veldig bra bilder! 

25. sep. 2008

StreetStyle Milano

Til dressjakken er det genialt med opprullede ermer og stramt, tynt belte i livet. Vil gjerne ha en grå variant som denne.
En fuskepels som denne skulle jeg gjerne hatt, men jeg ville hatt den i form av en jakke. Er veldig på jakt etter det denne sesongen.
Gutter som kjører på med den litt aristokratiske, Je habite a Paris looken.. Trenger jeg si noe mer?
Det er ikke så mye som skal til før man har et fresht antrekk, det er denne damen et godt ekspempel på!
Bilder fra The Sartorialist.

Litt av meg i Milano!


Bilder fra The Sartorialist!


En av mine to favorittplagg denne høsten er haremsbuksene mine og fuskepelsvesten, begge fra Zara. Bladde nettopp gjennom "the sartorialist" og hva ser jeg? Mine to favorittplagg har havnet i Milano;) Må ærlig innrømme at man ikke kunne brukt plaggene på en freshere måte enn disse to gjør her..

Er i forhandlinger med meg selv om å kjøpe meg en pckabel til kameraet mitt, veldig lei av å ikke kunne legge ut bilder.. Har så gjerne lyst til å vise hva jeg gjør for noe gøy hele tiden! Kommer tilbake før dere aner det;) Until then...

22. sep. 2008

Cavalli fall 2008

Dette er slik du skal gå dersom du skal følge Cavalli i høst. Her er det lov til å mixe og matche med masse forskjellige mønster og farger. Noe som i bunn og grunn virker som å være et stort stikkord hos flere designere i høst. Bland ruter, striper, farger, pels og store motiver sammen. 



Bruk farget leopard til striper og oversized jakke.
Dette er kjolen Kate Moss bærer i den nyeste kampanjen for Just Cavalli. 
Orginale strømpebukser er stort i høst.

Så lekkert med kombinasjonen ruter og leopard, bruk gjerne forskjellige rutemønstre sammen.

BY Malene Birger

Disse skoene (bare i sort) går jeg og sikler på hver dag når jeg går forbi butikken "Den dama" på Frogner. Og jeg har så lyst på de!!! De er fra Malene Birger og ville passet perfekt til . . . Ja egentlig alt;) Har bursdag snart, så de av dere som føler dere truffet, hint hint!!!

Miss Harry Potter




Slik så altså jeg ut på fredag. Var jentemiddag på No 15 og deretter dro vi alle på la belle sole. Brillene var egentlig ikke en del av antrekket men møtte på en bekjent utenfor 7eleven og da måtte jeg selvfølgelig prøve de på;) Bildet er lånt av Eva( www.metrobloggen.se/wigertstil/ )


Strålende sol i Oslo for øyeblikket og jeg skal ut å gå meg en tur i det fine været og kanskje vindusshoppe litt, hvis jeg er heldig;)

21. sep. 2008

FIN FIN LØRDAG;)

Vet jeg er veldig dårlig til å oppdatere, men har null kamera så akkurat nå blir det lite blogging!!! Men lover å komme veldig sterk tilbake;) Byr heller på et av mine yndlingsbilder av Coco Chanel. Her har det vært jentemiddag og nå er vi på vei ut.. Ha en fin fin lørdag!!!

20. sep. 2008

BLONDEHANSKER

Har allerede klart å gå lei av blonder, men klarer allikevel ikke å legge det helt fra meg! Og når jeg så dette bildet av Sarah Jessica Parker fra DVD lanseringen for Sex in the City The movie, fikk jeg veldig lyst på et par blondehansker. Litt vanskelig å matche til det daglige bruk men veldig veldig stilig!

15. sep. 2008

Dette ville jeg hatt på meg imorgen..

Genser fra BIKBOK
Chanel 2.55 clutch
Skyhøye sko fra Halston Misa www.netaporter.com

MISTET MOBILEN!


Når jeg satt på bussen idag fant jeg plutselig ut at mobilen min ikke lenger lå i vesken. Hadde den i en liten lomme utenpå vesken, må ha vært noen som har stjålet den.. Og det gjør meg skikkelig forb**na!!! Skjønner virkelig ikke at noen er istand til å gjøre noe sånt.. Så nå har jeg null kamera! Og har null måte å kommunisere med venner og kjæreste, noe jeg er veldig avhengig av..Men skal få låne et kamera av Helene, sånn at jeg får oppdatert litt hvertfall..

MIN BLONDEKJOLE!

Kjøpt i mammas bruktbutikk på 90 tallet..

BALMAIN

En av de kolleksjonene som faller veldig mot min stil denne høsten, er Balmain! Med løse herrebukser, stramme dressjakker og frynsedetaljer. Dressjakkene kan gjerne være i blondestoff, paljetter eller litt enklere i form av smoking preg.
En liten oppdatering!! Leopardmønster kan være lov i form av sort og hvitt som disse buksene, men da må de være åletrange..

Men.. Det er selvfølgelig viktig å følge sin egen stil og gå med detdu har lyst og føler deg behagelig med!! Jeg kan selv bruke leopardmønster som små tilbehørs detaljer! Syns bare det var litt feil av DU å skrive at leopard er et av høstens store must haves.. Sånn, da var det klarert med meg selv;)



Lakk herrebukser er noe jeg kommer til å ha store cravings for denne høsten. Litt lei lakk tights men elsker hva stoffet gjør med antrekket, så lakk i andre former sier jeg gjerne takk takk til;)
Begynner nesten å bli lei av mørke blonder allerede, men har en gammel blonde kjole fra mammas gamle brukt butikk som er en av favoritt kjolene denne høsten. (Litt lik denne;))
Paljettdressjakke som søker ny eier?? Jeg kan godt kjøpe deg;)

14. sep. 2008

DU

Tenkte jeg måtte teste ut det nye bladet DU-denne uken. Og jeg må innrømme at det ikke var så altfor verst, men hvor har de funnet moteekspertene hend? Leopardmønster er ikke hot denne høsten! Det er så ferdig nå.. Eller hva? Men ellers så er virkelig bladet verdt å kjøpe, de blir kanskje litt bedre etterhvert også?? Dessuten koster det jo bare 10kr;)

LITT MER FRA GÅRSDAGEN..

Anette, Kathrine og meg(i midten) på Barbeint i fast positur, stående og hoppende oppå sofaen!
Eva var veldig fascinert av skjerfet mitt, det er fra Zara og i butikk nå, såvidt jeg vet..
Skoene er forresten også fra Zara og dressjakken er fra Karl Lagerfeldt sin kolleksjon for H&M.

EN LITEN GÅRSDAGENS..






HAPPY SWEET SUNDAY!


Jeg bare elsker søndager! Da er alt lov å spise og det er ingenting man egentlig trenger å gjøre annet enn å slappe av foran TVen eller PCen, sånn som jeg gjør nå..
Hadde den kuleste byturen ute igår! Vi var på kjempe DJ vors hos Erik og lo og danset hele kvelden. Etter det gikk turen til barbeint der det ble mer dans og morro! Klarte å komme meg hjem i tide, og ikke dra på naschpiel som jeg alltid skal;) Veldig stolt!
Tror Eva tok noen bilder, legger ut senere!
Ha en strålende søndag!!!!
De søte tøflene er fra Topshop, stjålet de av Helene, bare elsker de;)

13. sep. 2008

CRAVINGS: LANGE ULLGENSERE


I år vil jeg ikle meg lange lange ullgensere som gjerne er litt oversized. Så en kjempe fin genser på shoe lounge på grunerløkka, men husker ikke hva merket het. Den koster litt mye men spørs om jeg ikke bare må ta meg råd til det;)
Denne er ihvertfall fra Stella Mccartney f2007.

MIN FREDAG


Jentemiddagen var en kjempe suksess(min carbonara har vært bedre men ingen som klaget) og etter å ha tømt hvitvin og rødvinslageret vårt dro jeg på Nobilis for å møte Eva, der det ble mer vin og spetakkel.





På meg hadde jeg slitte olajeans fra Topshop, tunika fra Zara, vest fra Zara og "chanel"rosering kjøpt på markedet i Aix en Provence.

12. sep. 2008

Min "dagens"




Dette hadde jeg på meg idag.. Bare jobbet hele uken så ikke stort mye spennende å skrive om! Men nå er det helg og jeg og Helene, "min samboer" skal ha jente middag og drikke litt vin;) Jeg skal lage min berømte pasta carbonara, så det blir hyggelig!!!

På meg har jeg skinnjakke fra H&M, Minnetonkas, Skjerf fra Indiska og mammas 90 talls veske, kjøpt i Paris.

10. sep. 2008

SUSHI KVELD




Igår var det sushikveld hos Marianne og det ble litt for mye hvitvin for min del. Men koselig var det og vi dro videre til Odeon etterpå. Det var fri bar for jenter i annen etasje der og det blir lett farlig for Nathalie mor. Har desverre ingen bilder fra kvelden (mistet kameraet mitt i do for en stund tilbake!) men snart blir det nytt og da blir det andre boller;) Apropo boller, nå må jeg løpe på jobb. Ha en strålende dag. Adios.